Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ördög (Devil) - Ingyen horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve őrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bűneiért.
A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyű dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínűbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztő igazság: egyikük maga az Ördög. Miközben kívülről hasztalan próbálják kiszabadítani őket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.

0 Tovább

Gótika (Gothika) - top horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológus inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült. Miranda egykori paciensei közé zárva egyre nehezebben őrzi meg a józan eszét.

 


0 Tovább

Ómen gyűjtemény - Horrorfilmek listája

Ómen (The Omen) - Megnézem

Omen 2.: Damien (Damien: Omen II) - Megnézem

Ómen 3. - Végső leszámolás (The Final Conflict) - Megnézem

Ómen 4. - Az ébredés  (The Awakening) - Megnézem
0 Tovább

Ördög bújt beléd (Jennifer's Body) - Legjobb Horrorfilmek

 


A horror film rövid ismertetése: Jennifer a kisvárosi gimi legdögösebb csaja. A barátnőjével, Needyvel egy szórakozóhelyen megismerkednek a srácokból álló rockzenekarral. Amikor a bár váratlanul kigyullad, a zenekar tagjai elrabolják Jennifert. Rituális szertartás keretében fel akarják áldozni a Gonosznak, ám kiderül, hogy a lány már nem szűz. A félresikerült rítus is elég volt azonban ahhoz, hogy Jennifert megszállja egy démon. Ennek hatására vérszomjas szörnyeteggé változik, és vadászni kezd az osztálytársaira. Needy hamarosan rájön, mi történt, és elhatározza, hogy megpróbálja kiűzni Jenniferből a démont.

0 Tovább

Constantine - A démonvadász (Constantine) - Horrorfilmek online

 


A horror film rövid ismertetése: Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.

0 Tovább

Horrorfilmek - Legjobb Horror filmek Online

blogavatar

Durva Horror filmek, legjobb horrorfilmek, videók.

Utolsó kommentek