Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Péntek 13 - összes - Online horror filmek

A horror film rövid ismertetése: A legendás Crystal Lake tábort 20 év után újra megnyitják. Van aki régóta várja az új lakókat...



Péntek 13 (Friday the 13th) Remake
Megnézem

Péntek 13. (Friday the 13th)
Megnézem

Péntek 13. - II. rész (Friday the 13th Part 2)
Megnézem

Péntek 13. - III. rész: Véres kirándulás (Friday the 13th Part 3: 3D)
Megnézem

Péntek 13. - IV. rész: Az utolsó fejezet (Friday the 13th: The Final Chapter)
Megnézem

Péntek 13. - V. rész: Az újrakezdés (Friday the 13th: A New Beginning)
Megnézem

Péntek 13. - VI. rész: Jason él (Friday the 13th Part VI: Jason Lives)
Megnézem

Péntek 13. - VII. rész: Friss vér (Friday the 13th Part VII: The New Blood)
Megnézem

Péntek 13. - VIII. rész: Borzalom New York-ban (Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan)
Megnézem

Jason filmek:

Jason a pokolból - Az utolsó péntek (Jason Goes to Hell: The Final Friday)
Megnézem

Jason X
Megnézem

Freddy vs. Jason
Megnézem

0 Tovább

Kísértethajó (Deep Rising) - Horror filmek online

 


A horror film rövid ismertetése: Senki sem tudja, mi történt pontosan az Argonautica luxus óceánjáró utasaival. Kétségbeesett segélyhívásaikat hallva hamarosan megjelenik a mindenre kapható zsoldos, Finnegan (Treat Williams) a társaival, akik csak két embert találnak a hajón: a kapitányt és a gyönyörű ékszertolvajt. A két túlélő olyan szörnyűségekről számol be, amelyekről csak a régi tengerészlegendák mesélnek. A megrémült segítők is sejtik, hogy nincs menekvés és csak idő kérdése, mikor jön el a pillanat, amikor szembe kell nézniük a tenger fenekén élő borzalommal.

0 Tovább

Piranha 3D (Feliratos) - Horror filmek nézése

 


A horror film rövid ismertetése: Viktória tó mellett terül el az álmos tóparti település. A helység népessége minden évben egyetlen hétvégére összpontosít. Július 4-én ide özönlenek ugyanis a napfényre, szexre és italos bulizásra vágyó emberek. Idén sem történik ez másképp, azonban a bulizókra jóval komolyabb következmények várnak, mint a másnaposság: egy vízalatti földrengés következtében egy nagy raj ősidőkből származó emberevő hal szabadul ki.

 


0 Tovább

Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) - A legjobb horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: 2009-ben az apró pénzből készült Paranormal Activity hatalmas sikereket ért el Amerikában, és ennek következtében egy évre rá már a folytatással is előálltak. Az első rész sikerét annak köszönhette, hogy volt benne egy-két éjszakai kamerával készült felvétel, amelyeken meg nem magyarázható jelenségek történtek, és ezek sokakra mély behatással tudnak lenni. Ezt a jól bevált trükköket a második részből sem fogják kihagyni.

0 Tovább

Horror filmek - Legjobb Durva Horrorfilmek

Köszöntelek a horror filmek  oldalán! Itt megtalálod a legjobb durva horrorfilmeket, mi szem-szájnak ingere! Itt online horror mozizhatsz nagyképernyősen is a legjobb mínőségben!

0 Tovább

Ördög (Devil) - Ingyen horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve őrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bűneiért.
A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyű dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínűbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztő igazság: egyikük maga az Ördög. Miközben kívülről hasztalan próbálják kiszabadítani őket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.

0 Tovább

Gótika (Gothika) - top horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológus inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült. Miranda egykori paciensei közé zárva egyre nehezebben őrzi meg a józan eszét.

 


0 Tovább

Ómen gyűjtemény - Horrorfilmek listája

Ómen (The Omen) - Megnézem

Omen 2.: Damien (Damien: Omen II) - Megnézem

Ómen 3. - Végső leszámolás (The Final Conflict) - Megnézem

Ómen 4. - Az ébredés  (The Awakening) - Megnézem
0 Tovább

Ördög bújt beléd (Jennifer's Body) - Legjobb Horrorfilmek

 


A horror film rövid ismertetése: Jennifer a kisvárosi gimi legdögösebb csaja. A barátnőjével, Needyvel egy szórakozóhelyen megismerkednek a srácokból álló rockzenekarral. Amikor a bár váratlanul kigyullad, a zenekar tagjai elrabolják Jennifert. Rituális szertartás keretében fel akarják áldozni a Gonosznak, ám kiderül, hogy a lány már nem szűz. A félresikerült rítus is elég volt azonban ahhoz, hogy Jennifert megszállja egy démon. Ennek hatására vérszomjas szörnyeteggé változik, és vadászni kezd az osztálytársaira. Needy hamarosan rájön, mi történt, és elhatározza, hogy megpróbálja kiűzni Jenniferből a démont.

0 Tovább

Constantine - A démonvadász (Constantine) - Horrorfilmek online

 


A horror film rövid ismertetése: Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.

0 Tovább

Sikoly trilógia (Scream 1-3.) - Sikoly (Scream) - Jó horrorfilmek

 

 

A horror film rövid ismertetése: Sidney (Neve Campbell) tinédzserként száll szembe szorongásaival. Anyját csupán néhány hónappal ezelőtt gyilkolták meg, apja csak az üzletnek él, mit sem törődik lányával; sőt még barátja is örökös feszültségben tartja a magányos lányt. És még mintha ez sem lenne elég, brutális sorozatgyilkos kezdi el terrorizálni a csendes kisvárost, de főként Sidney iskolatársát, Casey Beckert (Drew Barrymore). A gyilkos kedvenc horrorfilmjeiből merít ihletet, hogy felforgassa a várost és kollégiumát. Mindent felhasznál, amivel rászedheti áldozatait. Mindenki gyanús és senki sincs biztonságban. Sidneyn múlik, véget ér-e a rettegés. Az egyetlen bizonyíték egy félelmetes maszk.

0 Tovább

Sikoly 2. (Scream 2.) - Horrorfilmek letöltése

 

A horror film rövid ismertetése: Két év telt el a szörnyű woodsboro-i események óta. Az ifjú túlélők, Sidney Prescott és Randy Meeks úgy döntöttek, hogy elfelejtik a traumatikus élményt és folytatják életüket. A két barát együtt beiratkozik hát a középnyugati Windsor Egyetemre. Az egyetemi városban épp a "Döfés" című film bemutatója tartja izgalomban a diákokat. A film a woodsboro-i gyilkosságok című könyvből készült, szerzője a rámenős riporternő, Gale Weathers, aki testközelből élte át az öldöklést, és pénzre váltotta a véres élményt azzal, hogy írt belőle egy bestsellert. Ám a film bemutatója vérfürdőbe torkollik: egy szellemálarcos gyilkos lemészárol két főiskolást. A fiatalok arra a következtetésre jutnak, hogy valaki le akarja másolni a woodsboro-i rémtetteket, mi több, az illető ezúttal is betéve tudja a horror műfaj szabályait, és imádja a folytatásokat.

0 Tovább

Sikoly 3. (Scream 3) - Horrorfilmek 2010

 

A horror film rövid ismertetése: A Sikoly 3, film a filmben: a színhely Hollywood, a Döfés 3 - Visszatérés Woodsboróba című film forgatása. Sidney a Windsor egyetemen történtek óta visszavonultan él Észak-Kalifornia egy eldugott erdejében, de halott anyja képe még mindig kísérti. Egy napon őt is felhívja a gyilkos, aki a woodsborói borzalmakról szóló film forgatásán újból szedi áldozatait, otthagyva mellettük Sidney anyjának képét. Sidney Hollywoodba utazik, de feltűnik Gale Weathers, a sikeres tévériporter, mint a Woodsboro-ügy szakértője és régi szerelme Dewey Riley is, aki a készülő film technikai tanácsadója. A Döfés 3 színhelyén mindannyian szembesülnek az őket játszó színészekkel, és a kérdéssel, hogy a gyilkos "forgatókönyve" alapján vajon ki lesz a következő áldozat.

0 Tovább

A kocka trilógia (Cube I-III.) - A kocka (Cube) - Horrorfilmek 2009

 

Megnézem (hamarosan)


A horror film rövid ismertetése: Hat teljesen különböző és idegen ember egy napon szürreális börtönben találja magát. Labirintusszerű, egymáshoz illeszkedő, tökéletes kockákból áll a tér, tele apró halálos csapdákkal. Rendőr és rabló, pszichológus és matematikus, építész és egy autista felnőtt. Egyikük sem tudja, miért került oda. Ki alkotta a labirintust és miért? Félnek az ismeretlentől és egymástól. Amíg nem találják meg az utat a közös gondolkodáshoz és cselekvéshez, kevés esélyük marad az életben maradásra.

0 Tovább

Kocka 2.: Hiperkocka (Cube 2: Hypercube) - Horror filmek ingyenes letöltése

 


A horror film rövid ismertetése: Nyolc idegen egy kocka alakú szobában találja magát. Hamarosan rájönnek, hogy csapdába kerültek - egy négydimenziós kocka, a Hiperkocka tartja őket fogva. Ahogy a foglyok megpróbálnak keresztüljutni a végeláthatatlan és egymásba kapcsolódó szobákon, halálos csapdákkal találják szembe magukat: az Időfogaskerék, a Borotvagömb és a Fény kockája állja útjukat. Az egyik fogoly azonban birtokában van a titoknak, mely kijuttathatja őket a csapdából. De csak egy valaki élheti túl a hiperkockát.

0 Tovább

Kocka 3. (Cube Zero) - Horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Senki sem önként vesz részt az eseményekben. Azonban mindenki túl akarja élni még a következő percet. Kockaszobákat, labirintusokat kell leküzdeniük. Minden szobában a borzalmas halál lehetősége les minden szereplőre. Óvatosnak kell lenniük, el kell kerülniük az ügyes csapdákat, ha ki akarnak jutni a halálos útvesztőből. Vajon elérik a kijáratot? Nem teljesen biztos, hogy az megoldást jelenthet.

0 Tovább

Daybreakers - A vámpírok kora (Daybreakers) - Horror filmek

 

 

Megnézem


A horror film rövid ismertetése: 2019-et írunk. Egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Dr. Edward Dalton hematológus kutatón múlik - aki szintén vámpír, de nem fogyaszt emberi vért -, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek fogyasztásával a vámpírpopuláció fennmaradhat, és talán a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Ám az idő és a remény egyre fogy - amíg Ed nem találkozik Audrey-val, egy túlélő emberrel, és az ő segítségével áttörést érnek el a szer fejlesztésében. Felfegyverkezve a titkos tudással, amiért az emberek és a vámpírok egyaránt ölni készek, Ed harcba száll saját fajával, és ez a csata eldönti az emberiség sorsát.

 


0 Tovább

Alkonyattól pirkadatig 1-3 (From Dusk Till Dawn) - Ingyen nézhető horror filmek

Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn)
0102

Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj (From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money)
0102

Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya (From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter)
0102

0 Tovább

Horrorra akadva 1-4 (Scary Movie 1-4) - Legdurvább horror filmek

 

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie)

Horrorra akadva 2. (Scary Movie 2)

Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3)

Horrorra akadva 4. (Scary Movie 4)


Az utóbbi évtized horrorfilmjeinek nagyszerű paródiája.

0 Tovább

Azonosság (Identity) - Letölthető horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed (John Cusack), Rhodes (Ray Liotta), a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris (Amanda Peet), egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

0 Tovább

A gázoló (Highwaymen) - Horror filmek 2010

 


A horror film rövid ismertetése: Két férfi megszállott küzdelmet folytat a kietlen országutakon, autójukat használva fegyverként. Egyikük sorozatgyilkos, aki válogatás nélkül végez az útjába akadó nőkkel. Őt üldözi Rennie Cray, akinek a feleségét ugyancsak halálra gázolta az ámokfutó. A férfi bosszút esküdött, hosszú évek óta a gyilkos nyomában van, de még nem sikerült elkapnia. Kegyetlen küzdelmük drámai fordulatot vesz, miután a gázoló legújabb akciója sikertelen marad. Az áldozatnak kiszemelt fiatal nő akaratlanul is csalivá válik.

0 Tovább

A cápa 1-4 (Jaws 1-4) - Legjobb horror filmek

A horror film rövid ismertetése: Egy gyilkos cápa garázdálkodik a tengerparton, felfalva mindenkit aki az útjába kerül. Csak egy kis csapat meri felvenni vele a harcot. Igazi klasszikus alkotás.

A cápa (Jaws)
0102
Cápa 2. (Jaws 2)
0102
Cápa 3. (Jaws 3)
Cápa 4. - A cápa bosszúja (Jaws: The Revenge)
0 Tovább

Horrorfilmek - Legjobb Horror filmek Online

blogavatar

Durva Horror filmek, legjobb horrorfilmek, videók.

Utolsó kommentek