Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sikoly 2. (Scream 2.) - Horrorfilmek letöltése

 

A horror film rövid ismertetése: Két év telt el a szörnyű woodsboro-i események óta. Az ifjú túlélők, Sidney Prescott és Randy Meeks úgy döntöttek, hogy elfelejtik a traumatikus élményt és folytatják életüket. A két barát együtt beiratkozik hát a középnyugati Windsor Egyetemre. Az egyetemi városban épp a "Döfés" című film bemutatója tartja izgalomban a diákokat. A film a woodsboro-i gyilkosságok című könyvből készült, szerzője a rámenős riporternő, Gale Weathers, aki testközelből élte át az öldöklést, és pénzre váltotta a véres élményt azzal, hogy írt belőle egy bestsellert. Ám a film bemutatója vérfürdőbe torkollik: egy szellemálarcos gyilkos lemészárol két főiskolást. A fiatalok arra a következtetésre jutnak, hogy valaki le akarja másolni a woodsboro-i rémtetteket, mi több, az illető ezúttal is betéve tudja a horror műfaj szabályait, és imádja a folytatásokat.

0 Tovább

Sikoly 3. (Scream 3) - Horrorfilmek 2010

 

A horror film rövid ismertetése: A Sikoly 3, film a filmben: a színhely Hollywood, a Döfés 3 - Visszatérés Woodsboróba című film forgatása. Sidney a Windsor egyetemen történtek óta visszavonultan él Észak-Kalifornia egy eldugott erdejében, de halott anyja képe még mindig kísérti. Egy napon őt is felhívja a gyilkos, aki a woodsborói borzalmakról szóló film forgatásán újból szedi áldozatait, otthagyva mellettük Sidney anyjának képét. Sidney Hollywoodba utazik, de feltűnik Gale Weathers, a sikeres tévériporter, mint a Woodsboro-ügy szakértője és régi szerelme Dewey Riley is, aki a készülő film technikai tanácsadója. A Döfés 3 színhelyén mindannyian szembesülnek az őket játszó színészekkel, és a kérdéssel, hogy a gyilkos "forgatókönyve" alapján vajon ki lesz a következő áldozat.

0 Tovább

A kocka trilógia (Cube I-III.) - A kocka (Cube) - Horrorfilmek 2009

 

Megnézem (hamarosan)


A horror film rövid ismertetése: Hat teljesen különböző és idegen ember egy napon szürreális börtönben találja magát. Labirintusszerű, egymáshoz illeszkedő, tökéletes kockákból áll a tér, tele apró halálos csapdákkal. Rendőr és rabló, pszichológus és matematikus, építész és egy autista felnőtt. Egyikük sem tudja, miért került oda. Ki alkotta a labirintust és miért? Félnek az ismeretlentől és egymástól. Amíg nem találják meg az utat a közös gondolkodáshoz és cselekvéshez, kevés esélyük marad az életben maradásra.

0 Tovább

Alkonyattól pirkadatig 1-3 (From Dusk Till Dawn) - Ingyen nézhető horror filmek

Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn)
0102

Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj (From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money)
0102

Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya (From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter)
0102

0 Tovább

Horrorra akadva 1-4 (Scary Movie 1-4) - Legdurvább horror filmek

 

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie)

Horrorra akadva 2. (Scary Movie 2)

Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3)

Horrorra akadva 4. (Scary Movie 4)


Az utóbbi évtized horrorfilmjeinek nagyszerű paródiája.

0 Tovább

Horrorfilmek - Legjobb Horror filmek Online

blogavatar

Durva Horror filmek, legjobb horrorfilmek, videók.

Utolsó kommentek