Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kocka 3. (Cube Zero) - Horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Senki sem önként vesz részt az eseményekben. Azonban mindenki túl akarja élni még a következő percet. Kockaszobákat, labirintusokat kell leküzdeniük. Minden szobában a borzalmas halál lehetősége les minden szereplőre. Óvatosnak kell lenniük, el kell kerülniük az ügyes csapdákat, ha ki akarnak jutni a halálos útvesztőből. Vajon elérik a kijáratot? Nem teljesen biztos, hogy az megoldást jelenthet.

0 Tovább

Daybreakers - A vámpírok kora (Daybreakers) - Horror filmek

 

 

Megnézem


A horror film rövid ismertetése: 2019-et írunk. Egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Dr. Edward Dalton hematológus kutatón múlik - aki szintén vámpír, de nem fogyaszt emberi vért -, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek fogyasztásával a vámpírpopuláció fennmaradhat, és talán a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Ám az idő és a remény egyre fogy - amíg Ed nem találkozik Audrey-val, egy túlélő emberrel, és az ő segítségével áttörést érnek el a szer fejlesztésében. Felfegyverkezve a titkos tudással, amiért az emberek és a vámpírok egyaránt ölni készek, Ed harcba száll saját fajával, és ez a csata eldönti az emberiség sorsát.

 


0 Tovább

Alkonyattól pirkadatig 1-3 (From Dusk Till Dawn) - Ingyen nézhető horror filmek

Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn)
0102

Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj (From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money)
0102

Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya (From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter)
0102

0 Tovább

Horrorra akadva 1-4 (Scary Movie 1-4) - Legdurvább horror filmek

 

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson (Scary Movie)

Horrorra akadva 2. (Scary Movie 2)

Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3)

Horrorra akadva 4. (Scary Movie 4)


Az utóbbi évtized horrorfilmjeinek nagyszerű paródiája.

0 Tovább

Azonosság (Identity) - Letölthető horror filmek

 


A horror film rövid ismertetése: Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed (John Cusack), Rhodes (Ray Liotta), a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris (Amanda Peet), egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

0 Tovább

Horrorfilmek - Legjobb Horror filmek Online

blogavatar

Durva Horror filmek, legjobb horrorfilmek, videók.

Utolsó kommentek